wonderland

Lcamb8.14 Lcamb8.24 Lcamb8.34Lcamb8.44

als die pixar referentie u niets zegt: de eerste 10 minuten van “up”. ge moet dat zien. het is van moeten.

PS: meer van dit alles op faceboek

8 responses to wonderland

 1. Lucie says:

  Wooow! Ik ben geen moeder maar ik kan volledig meeleven met je mooie tekeningen en beschrijvingen. Het gaat recht naar het hart! Prachtig materiaal voor een boek vind ik!

  • 10a says:

   Ik zou 5000 keer opnieuw willen schrijven hoe mooi en ontroerend ik je blog wel vind.
   Talent met een grote T. Dankjewel om het met ons te delen!

 2. Peter says:

  Zo mooi en zo herkenbaar (ook voor een papa!) Ik heb bijvoorbeeld ook meermaals ‘s nachts met de zoon op mij op de zetel gelegen om mama wat broodnodige rust te bezorgen. En die unheimlichkeit in het begin, dat is er echt boenk op! Nu na 6 maand beginnen we wel weer onze draai te vinden. (Dat is: het huis blijft een rommeltje, maar we voelen er ons in thuis. Het is ONS rommeltje 😉 )

  • hoera! een papa! wat leuk dat je er wat aan hebt. en hoera voor de gevonden draai! Ons rommeltje! Amen! Dat probeer ik nu ook aan ons lief te verkopen zie, maar dan zegt hij: “het is jouw rommeltje en ruim dat nou toch eens op stuk puber :-)” dat heb ik dan weer. miss sloddervos moest zo nodig verliefd worden op meneer proper.

Geef een reactie