7 responses to dolletjes

  1. Slik. Bij mij was het nooit zo erg, maar ik herinner me plots weer dat ik de baby niet bij mij wou na een te heftige bevalling, omdat ik bang was dat ik hem ging laten. Daar lag ik dan bloedend, naakt, opengeknipt in een ruimte vol mensen met een blauw kind met punthoofd op mij, en ik vroeg alleen maar ‘ pak hem weg, ik ga hem laten vallen’.

  2. Marieke says:

    Ik heb alleen nog maar je eerste post gezien. Maar ik denk meteen: EMDR. EMDR is een manier van therapie om een trauma te verwerken.
    Ik heb zeven jaar rond gelopen met een onverwerkt trauma rond de geboorte van mijn dochter. Had ik me maar eerder laten behandelen…. Misschien kan ik dat jou besparen. http://www.emdr.nl/EMDRinfo.htm

    • Hoi, super merci voor je lieve berichtje, maar wat rot dat je erover kan meespreken en dat je dat zo lang meesleepte. Ik ben gelukkig al even verder intussen en zit er niet meer alleen mee te sukkelen, want inderdaad: mil-jaar, dat was ellendig.

Geef een reactie