kapot cool

Awards_1Awards_2Digital_awards_3© Eventattitude / E. Charneux© Digital_awards

merci

aan de mensen van weekend knack voor de crazy boost en voor al die fijne blogs die jullie daar verzamelden.

aan de fan van het eerste uurdie van het tweede uur en al die lovely habitués en de toevallige passanten die hier al eens komen buurten en soms een woordje schrijven.

aan kellylobkekimninanele en de andere bloggers die deze newbie zoveel duwtjes in de rug gaven dat ze er van ging vliegen.

aan kelly (again), inkeankeellen en kirsten die weigerden zich te schamen. en toen dacht ik: oh.

aan de homies, de family, de zeebonk aan het roer en de kleine piraat.

het staat al lang vast hoor jongens: dit was de dip van mijn leven 🙂

34 responses to kapot cool

 1. Barbara says:

  Geweldig! Ik ontdekte je via de blog awards, en vind alles wat ik al zag gewoonweg prachtig!! De prijs lijkt me een logische bekroning! Ik kijk steeds uit naar meer!!

 2. damngoodsoffie says:

  Een gezicht! Daar moet ik weer even aan wennen 🙂 Een mega mega mega dikke proficiat. Zo verdiend! Waar kan ik voorintekenen op het boek?

 3. tinyblogt says:

  Zààààlige foto! Het is je gegund, jij en alléén jij moest die winnen, daar kon geen enkele jury iets tegen in brengen. Dikke vette proficiat!

 4. 10a says:

  Die “snuit” van jou is even geweldig als je blog! Proficiat, het is dubbel en dik verdiend !

 5. Katrijn says:

  Meer dan verdiend, die award! Nu nog een boek. Dat kan niet lang meer duren met jouw talent en die media-aandacht. Geniet ervan!

 6. Liese says:

  ik moet een beetje wenen van contentement voor jou! MEER dan verdiend!!!! (en waw, wat een vamp ben jij zeg!!! Move over Erika Van Tielen!)

 7. evavertelt says:

  Super! Meer dan verdiend! 💜
  En dat boek, dat vind ik wel een strak plan eigenlijk 😉

 8. Kathleen says:

  Fijn om een gezicht te plakken op de maker van deze geweldige blog! Je straalt, en dat is meer verdiend want je hebt echt een ongelooflijk uniek talent. Humor, tekentalent, creativiteit, openheid…

  Geniet ervan, van je award! Ik ben er ook zeker van dat we je binnenkort tegenkomen op papier 🙂

 9. Sarah* says:

  Proficiat! Ik heb je pas enkele dagen geleden ontdekt, maar je was al meteen mijn favoriete “mamablog” (als ik het zo mag noemen…). Ik heb me hier werkelijk al krom gelegd achter mijn computer en ook veel momenten van herkenning gehad (ik heb een dochter die denk ik ongeveer dezelfde leeftijd is als jou uk). Ik blijf je met veel plezier volgen!

 10. Yuccazan says:

  Tof, grappig, ontroerend. De beste vond ik ‘het jung dat nog aan de toog hangt’. Had zelf het geluk op een roze troetelberenwolk te surfen, maar de verhaaltjes helpen wel om in te schatten hoe het verloopt bij vriendinnen die het allemaal iets grijzer ervaren.

 11. gentlemom Kirsten says:

  Kapot lachen, die heerlijke opschriftjes op jouw foto’s! Ik glim van trots jou een beetje te mogen kennen en héél véél te mogen bewonderen om wie je bent en wat je doet. You go, girl! You make us proud! x

 12. Ines says:

  Ik volg al even je blog en vind het hier geweldig mooi! Herkenbare situaties en gevoelens, en wat meer is: net bevallen van Kind Twee, de ‘Borstvoeding by night’ nog een kermis (en geen plezante) met boze huilbuien van dochterlief en traantjes van frustratie en onmacht van de mama, maar… deze nacht tussen twee snikken door je blog nog eens geopend, en prompt in een deuk gelegen met de commentaren bij je award-foto’s :-)) Een lachbui om 4u. was nét wat ik nodig had om nog even dapper verder te knoeien! BEDANKT daarvoor, die prijs is echt geen toeval!

Geef een reactie