knie

Lcamb19.14Lcamb19.24Lcamb19.34Lcamb19.44

ps: ik ontving klachten van iemand die het beu is om afgebeeld te worden “als een schlemiel die steeds zit te lezen”. maar ik vind het juist zo gezellig dat jij zo’n leesbeer bent. en dat je mij de hoofdpunten vertelt, in porties die aangepast zijn aan mijn concentratieboog. zodat ik later bij mijn verstandigere vriendjes kan doen alsof ik natuurlijkerwijze op de hoogte ben van vanalles. en ik vind u den tofste boekenwurm van gent. en de meest delicieuze.

 

ps: een abonnementje op onze postjes kan je hier nemen of via mail  (hier helemaal onderaan) of via instagram (geen idee hoe je daarnaar linkt, excuses).

30 responses to knie

 1. tinyblogt says:

  Gow wi zeg. Ik zit hier te knikken en te schuddebollen tegelijkertijd omdat het zo herkenbaar is en zo mooi en zo weer boenk er op. Oh en als ervaringsdeskundige kan ik hoop geven en zeggen: ‘t wordt alleen maar beter. 🙂

 2. Yuccazan says:

  Hahaha. Ons jong gezin wipt tegenwoordig al eens binnen in de Colmar of Lunch Garden. En dan zeggen we ook tegen elkaar: ‘t is ver gekomen. Maar ik vind het heerlijk.

 3. sop.hie.s says:

  Wat kan ik daar nu nog meer over zeggen dan de reacties hierboven…


  en… ooooh Roald Dahl, een jeugdheld. De GVR was het eerste boek van zijn hand dat mijn vader mij (en mijn broer en zussen) heeft voorgelezen. Er zijn er nog veel gevolgd, maar de GVR (en Matilda) blijven een speciaal plekje hebben in mijn boekenkast!

 4. Michelle says:

  Zo herkenbaar.. die knie 🙂 bedankt, ik kruip met een hoofd vol mooie eigen herinneringen onder de lakens!

 5. Eilish says:

  Knieën tegen mekaar, dat moet – verliefd zijnde – zowat het sensueelste zijn wat er is.
  Dit is zo schoon weer, ik word daar instant goed gezind van !

 6. lilithtftc says:

  Och, je gooit me terug naar cafénachten met knieën waarvan de gedachte eraan me nog altijd week blijkt te maken, niet enkel in mijn knieën. En dat is de max, dankjewel!

  • mannekes, als ik mezelf nu naar iéts terug zou beamen, dan naar zo’n nacht. ik weet zo nog welke geur er bij hoort en leonard cohen of cat stevens of billy bragg of wat speelden ze in ieper? 🙂

 7. damngoodsoffie says:

  Zo schoon. Keer op keer. Zullen we nog maar eens vragen wanneer dat boek er komt 😉

 8. trijnewijn says:

  Die dinsdagnachten van god alleen weet waarheen de rest van de kroeg verdween, die waren het mooist. Meestal zonder expliciet aanwezige knieën, maar met enkele heerlijke vrienden en even onvergetelijk. En dan de cafébaas die Piano Man van Billy Joel oplegt, zodat we nog een afscheidsknuffel/dansje kunnen placeren voor hij sluit. Mijn bruin café sloot toen ik afstudeerde, om zoveel redenen the end of an era…

Geef een reactie