poes

dit blogske is twee jaar! zot he! een uitgelezen moment om nog eens te zeggen: wat een deugd ik heb van dat tekenen en van u. merci om te lezen en om zo vaak de moeite te doen om te laten weten wat u er van vindt, om te zeggen dat het herkenbaar is soms, voor de aanmoedigingen en de klapkes. dat doet plezier, ge hebt er geen gedacht van ❤️

voor de gelegenheid: herinneringen aan een fijne metgezel

poes_1poes_2poes3poes4poes5Poes6Poes7Poes8Poes9Poes10Poes11Poes12Poes13Poes14poes15Poes16

13 responses to poes

 1. barbara says:

  wat een leuke tekeningen, deden me zo weer denken aan hoe het bij ons en onze poes ging… alleen het einde is een beetje minder (denk ik?), en al even herkenbaar… Onze poes woont nu ook elders, omdat wij verhuisden (naar de andere kant van de wereld) en ze niet mee kon, en ook al was ze altijd bang van onze kids en zal ze in dat opzicht nu een pak rustiger en geruster zitten (bij m’n schoonouders, geen kleine kindjes!), ik mis haar toch nog elke dag… Ach ja… hopelijk is dat bij jou een beetje minder dan 😉 (al twijfel ik daar misschien aan? ;-)) anyway, gelukkige blogverjaardag!! Ik hoop dat je er nog minstens evenveel jaartjes bij mag doen, bedankt voor al je geweldige en prachtige en eerlijke en herkenbare en warme en … tekeningen… XXX

 2. lieve poes, je was geweldig, lieve baby en kleuter, je bent heel herkenbaar, lieve schrijfster en tekenster, ik heb geweldig genoten!
  dankjewel!

 3. tinyblogt says:

  Poes? Poesje?? Ispoesjeweg? Moh nééé! Poeoehoes!!
  Ik lag plat van ‘t lachen, echt.
  Maar is ie nu echt weg? Poesje???

 4. wannderful says:

  Je tekeningen en tekst zijn zo leuk! Goed gevonden en knap gedaan! Veel succes nog. En vooral veel teken- en schrijfplezier!

 5. Heerlijk! Poes was hier ook niet helemaal in z’n nopjes, maar nu J. bijna één is, vinden ze elkaar stilaan misschien een beetje leuk. Bedankt voor je mooie (en herkenbare!) tekeningen! <3

 6. Liesbeth says:

  Schitterend, prachtig.
  En ook: wat ben ik toch blij dat het hier gedaan is met de baby’s :-). Hoera voor kleuters.

 7. Anne says:

  Ohohoh, poes is helemaal zoals je tekent, prachtig! (alle tekenenen en teksten trouwens ;-)). Ondertussen is ze het hier al heel goed gewoon, is ze “queen of the house” en krijgt ze alle aandacht. Dikke groetjes aan iedereen en tot weldra!

Geef een reactie