14 responses to à ma fille

 1. Hier word ik stil van en voel ik mij klein… Zoveel waarheid en waardigheid uitgedrukt met kunstzinnige tekeningen en poëtische woorden …. Knap gedaan!

 2. Zo mooi!
  Hier een jongen die vaak zelf vraagt ‘ik ben een flinke jongen hé?’ en als lievelingskleur roze heeft maar dan van school komt en vertelt ‘ … zegt: roze is voor meisjes’ hij doet zo hard zijn best om te zijn zoals het van hem verwacht wordt, maar hoe verander je die verwachtingen?

 3. sop.hie.s says:

  onze dochters hebben (bijna) dezelfde leeftijd (hoewel de rokjes/roze-fase hier haar intrede nog niet deed :)) – je tekent en schrijft wat ik de afgelopen tijd regelmatig heb gedacht (vooral de laatste tekeningen want met een 2de kindje op komst, opvangperikelen want de naschoolse opvang vindt ze vreselijk, … draait mijn hoofd soms op volle toeren)

  dank je, vooral om mij het gevoel te geven dat ik (en mijn man) zeker niet alleen ben met die overpeinzingen

 4. Romina says:

  Yes yes yes yes yes. Op alles. Yes.
  En dat van die crèche hebben wij hiertussen ook. Soms moogt ge zoveel spurten als ge wilt, tevergeefs.

 5. Liesbeth says:

  Mooi mooi mooi!
  En dat van de crèche: daar had ik ook last van, tot ik eens 1 keer 10 minuten vroeger was: er waren nog zeker 6 kindjes.
  Dus heus, je kindje zit daar nog niet lang alleen.
  En als iemand tips heeft voor wat betere genderneutrale niet wereldvreemde boekjes??? Graag!

Geef een reactie