13 responses to à ma fille

 1. Zo mooi!
  Hier een jongen die vaak zelf vraagt ‘ik ben een flinke jongen hé?’ en als lievelingskleur roze heeft maar dan van school komt en vertelt ‘ … zegt: roze is voor meisjes’ hij doet zo hard zijn best om te zijn zoals het van hem verwacht wordt, maar hoe verander je die verwachtingen?

  Like

 2. sop.hie.s says:

  onze dochters hebben (bijna) dezelfde leeftijd (hoewel de rokjes/roze-fase hier haar intrede nog niet deed :)) – je tekent en schrijft wat ik de afgelopen tijd regelmatig heb gedacht (vooral de laatste tekeningen want met een 2de kindje op komst, opvangperikelen want de naschoolse opvang vindt ze vreselijk, … draait mijn hoofd soms op volle toeren)

  dank je, vooral om mij het gevoel te geven dat ik (en mijn man) zeker niet alleen ben met die overpeinzingen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s