interlude

u merkte het al: deze blog is eventjes (nog) slower dan anders.

één en ander heeft te maken met de hoogstinteressante combi van

de puk die ‘s nachts wil partyen (like it’s 1999) en

de lettertjessoep die zich (liefst eerstdaags) tot een (liefst bril-jànt) schoolopstel zou moeten ontpoppen.

ik moet u hopelijk niet vertellen dat yours truly liever wat ventjes zou droedelen.

be back soon.

tot dan moet dit me toch nog even van het bewogen hart:

Merci

tot genoegen! (hier of hier)

ps:

recensie

(niet dat ik iemand met de vinger wil wijzen) (maar dit is echt op eigen risico hoor)

9 responses to interlude

  1. K10K says:

    Nu ben ik wel benieuwd wat voor thesis het is. Ik heb destijds ook een doctoraat geschreven met een kind op de arm. geen tweede keer meer! Courage!

  2. Caro says:

    Ik ben ook wel benieuwd, ik verdedig volgende week mijn doctoraat, schrijven met twee kindjes, een verbouwing en ondertussen ook al beginnen werken… ik doe het ook geen tweede keer meer. Maar ben stiekem toch blij dat ik doorgezet heb. Veel moed!

  3. Heidi says:

    ‘s Nachts partyen, da’s het voorrecht van pukjes. En die herinneren zich dat opeens weer, zo’n zestien jaar later. Het wakend slapen blijft moeders “voorrecht”. Succes met de thesis, en met de start morgen!

Geef een reactie