trage dagen (1)

Nog een heel klein jaaroverzicht: deel 1. Deze tekeningen zijn gemaakt in de wachtkamer bij de vroedvrouw, op bankjes bij de speeltuin, tussen weeën door (ik kan dat aanraden), tijdens het voeden (dat niet, pokke-onhandig), op de tram en tijdens lange nachten.

tot genoegen

hier, op instagram of op facebook

3 responses to trage dagen (1)

  1. Elke Van Den Bergh says:

    Hallo, gewoon even om te zeggen dat we als vroedvrouw vaak gebruik maken van je mooie tekeningen en je openhartigheid. Er is nog zoveel werk aan goed geboren worden en het niet perfect te willen moederen. Jou blog & tekeningen helpen ons echt een stuk op weg. Fijne 2019 Elke

    * Kies voor krachtig bevallen en ontspannen ouderschap! **Kies een vroedvrouw.* Elke Van Den Bergh Vroedvrouw – Lactatiekundige Zwanger in Brussel elke@zwangerinbrussel.be rue Verrept De Keyserstraat 39, 1080 Brussel 0495/88 15 02

Geef een reactie