trage dagen (1)

Nog een heel klein jaaroverzicht: deel 1. Deze tekeningen zijn gemaakt in de wachtkamer bij de vroedvrouw, op bankjes bij de speeltuin, tussen weeën door (ik kan dat aanraden), tijdens het voeden (dat niet, pokke-onhandig), op de tram en tijdens lange nachten.

tot genoegen

hier, op instagram of op facebook

3 responses to trage dagen (1)

  1. Elke Van Den Bergh says:

    Hallo, gewoon even om te zeggen dat we als vroedvrouw vaak gebruik maken van je mooie tekeningen en je openhartigheid. Er is nog zoveel werk aan goed geboren worden en het niet perfect te willen moederen. Jou blog & tekeningen helpen ons echt een stuk op weg. Fijne 2019 Elke

    * Kies voor krachtig bevallen en ontspannen ouderschap! **Kies een vroedvrouw.* Elke Van Den Bergh Vroedvrouw – Lactatiekundige Zwanger in Brussel elke@zwangerinbrussel.be rue Verrept De Keyserstraat 39, 1080 Brussel 0495/88 15 02

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s