verbetermarathon

mocht u zich afvragen wat de deze zoal uitvrat in januari (behalve levendig fantaseren over bernie sanders die in the oval office een progressieve orgie aan executive orders zit te tekenen):

  

tot genoegen

ps:  voor wie vindt dat mijn blog te traag gaat, verschijnen hier en op facebook met een soort regelmaat kleine moptjes.

11 responses to verbetermarathon

 1. trijnewijn says:

  Zo herkenbaar!Ik ben blij dat ik niet de enige ben die praat tegen studenten die je niet kunnen horen, al die ik dat vooral bij vragen via mail nu ik niet meer moet verbeteren. En dat tonen van originele antwoorden aan anderen, omdat je het echt met iemand moet delen 🙂 zàlige tekeningen!

 2. Ellen says:

  Awel, ik ben blij dat het zo gaat. Het is voor u misschien een processie van Echternach, ik vind het voor alle huidige en toekomstige studenten toch vooral hoopvol: een mens achter de punten!

 3. Kathleen says:

  Zaaaalig!!!
  Weeral zo boenk erop!

  En ik die dacht dat ik niet méér fan van u kon worden dan ik al was…

  Wanneer komt dat boek uit?
  Ik zou ne kerstboom gaan kopen speciaal om het eronder te kunnen leggen!

 4. Heidi says:

  Mwoehaha! Ik loop hier zo godganse dagen tegen mijn (afwezige, uiteraard) kinders te babbelen. Of ze nu echt denken dat strijken en opruimen mijn hobbies zijn, en dat het deze keer wel fijn is dat hun kamer verlucht is en zo…
  Dat van dat boek en die kerstboom, ik vind dat ook wel een heel strak plan 🙂

Geef een reactie