babyhaas

Weekend_0Weekend_1Weekend_2Weekend_3Weekend_4Weekend_5Weekend_6Weekend_7Weekend_8Weekend_9Weekend_10Weekend_11Weekend_12Weekend_13Weekend_14Weekend_15Weekend_16Weekend_17Weekend_18

deze prentjes verschenen hier ook! (effe glimmen)

samen met een interviewke (voor wie nog wel wat kan hebben)

met veel dank aan de lieve mensen van weekend knack, dit is zo cool!

fijne moederkesdag allemaal!

en tot snel! (hier, op facebook of instagram!)

 

26 responses to babyhaas

 1. joliendesmet says:

  Nummer *17* is geweldig (net als al de rest trouwens). Het is al jaren een van mijn favoriete nummers maar ondanks het feit dat onze ‘puk’ Otto intussen al één jaar is (sinds vorige week…hiphiphip) had ik de link nog nooit gelegd.
  De draagdoek-wandelingen, zonnige uitgeregende en vooral veel nachtelijke, zijn hier nochtans talrijk.
  Ik ben helemaal fan van jouw tekeningen. Het is heerlijk om te zien hoe jij kan tekenen wat velen onder ons voelen maar niet onder woorden of in beeld kunnen brengen.
  Blijven gaan, chapeau en dikke merci!

  Geliked door 1 persoon

 2. damngoodsoffie says:

  Prachtig. Het is weer alsof je in mijn hoofd hebt gekeken. 16 en 17 oooooooooh. Dat was één van mijn eerste gedachten toen ik pas pas pas moeder was: hier gaan al die liefdesliedjes dus gewoon over. Ik kan nog altijd heel luid meekwelen met ‘Als ze lacht’ van Yevgueni en dan dromerig in de verte staren en denken aan die eerste dagen dat ik mama en totaal overdonderd was.

  Geliked door 1 persoon

 3. tinyblogt says:

  ’t Is weer eens een herinnering aan “oh ja ik ben mama”, zelfs na negentien jaar ploeteren en niet goed weten hoe het nu moet. Alle nagels op de kop! Schitterend. En prachtig interview trouwens.

  Geliked door 1 persoon

  • merci tiny 🙂 ik was er zo zenuwachtig over. moeilijk joh zo’n interview, om kort en genuanceerd iets te zeggen waar liefst nog een soort boodschap in zit. chapeau voor al die mensen die aan de lopende band interviews geven, slopend denk ik.

   Like

 4. barbara says:

  wat een geweldig goed verwoorde bedenkingen en ideeën heb je daar gezegd! en je tekeningen waren zo heeeeeerlijk herkenbaar!! ik moest wel erg lachen met de laatste 🙂 ik ben zoooo hard fan van alles wat je hier weet te creëren!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Eilish says:

  Dit is te mooi allemaal en zelfs nog herkenbaar voor een moeder met bijna 21 jaar ervaring.
  Een puber zou ook nog in het laatste plaatje passen, met dan als laatste tekening hij/zij die een sigaret/joint opsteekt en in hogere sferen komt …

  Like

 6. Lobke says:

  Weeral zo mooi! En nummer 17: openbaring! Zo had ik het nog nooit bekeken (gehoord) maar nu heb ik een perfect excuus om één van mijn favoriete liedjes in mijn dochters hun baby-boekjes te schrijven (wanneer ik daar nog eens aan toe kom…) Bij de geboorte van mijn oudste dochter heb ik ‘Een echte’ van Faberyayo erin geschreven. Daar kon ik toen zo hard bij beginnen wenen (hormonen en geen slaap…) ook al klopt het niet helemaal… 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Pingbacks & Trackbacks